Wing Chun Boxeig Chinès

Classes privades i hores convingudes.

Roig

Drac

El wing chun o boxeig chinès neix de la llegenda de com una guerrera que escapa d'una batalla al monestir de shaolin, observà la lluita entre una grulla i una serp, fascinada per el moviment i l'energia dels animals inventa i perfecciona un nou art de lluita.

Wing chun, un dels pocs arts que reconeixen a una dona com la seva fundadora. Es centra en moviments ràpids i precisos així com l'aprofitament total del pes corporal usant l'estructura óssea com a forma de resistència i la relaxació com a forma d'acció-reacció.

En aquest estil no hi ha lloc per moviments defensius,cada defensa és un atac,  l'acció és massa ràpida per realitzar floritures, amb pocs moviments i pràcticament cap desgast físic podrem fer front a una situació delicada inclús amb més d'un atacant.

 

Treballarem de forma tradicional i 100% didàctica de la mà del "sifu "Carlos Rodriguez, completa dedicació i més de 30anys d'experiència l'aval·len com a gran professional.

L'estil de kung fu més popular arriba a Canet de Mar, donat a coneixer mundialment per ser la disciplina principal de Bruce Lee,  el seu mestre conegut pel nom d'IP man és el mestre més respectat a dia d'avui, una superproducció cinematogràfica ha posat el seu nom a la majoría de pantalles del món amb la pel·licula biogràfica que té per títol el nom del gran mestre.

No perdis aquesta oportunitat única, l'escola del Drac Roig té l'honor de portar el wingchun a prop de casa teva, la primera classe és gratuita!

             Fotografia antiga del mestre IP