Reiki L'art de sanar

Reiki és des de fa uns anys el sistema d'imposició de mans més reconegut internacionalment, amb dues federacions principals a nivell mundial i moltes federacions petites a nivell estatal. El sistema és redescobert el segle passat per el Sr. Dr.Mikao Usui, la seva autodeterminació el va portar a estudiar durant decades com poder sanar a les demés persones, viatjant per arreu del món va anar unint les peces del trencaclosques fins que en un retir espiritual de 21 dies la resposta va acudir a ell en forma de revelació.

Així doncs Reiki es basa en els coneixements recollits per el Dr.Usui, molts d'ells a la India, per això usem el sistema de chakres, chakra és la paraula sànscrita per fer referència a una roda o un vórtex, s'els hi endiu així als centres d'energía sutil del cos que segons les persones sensibles estàn en un moviment constant i perpetuat per la vida, es deten doncs, al arribar la mort. Amb el Reiki treballarem amb el métode d'imposició de mans als chakres per mantenir-los equilibrats i amb un gir homogeni i sinérgic com el mecanisme d'un rellotge que sempre va a la hora.

El Reiki com a sistema de sanació es divideix en 3 etapes, com es molt comú a Asia; Cos, Ment , Esperit. i 5 principis fonamentals de moral per a un cos -ment sense pertubacions. Com més integre i saludable sigui la persona que dona el Reiki, més beneficiós serà per l'altre persona, en realitat per ambdós.

A cada curs es treballarà de forma teorico pràctica els conceptes corresponents a cada nivell, s'anomenen de forma comú nivell, però seria més adecuat "etapa".

Qué esperar d'una sessió o curs?

1. No esperis res, disfruta de la sessió o curs

2.Pots tenir sensacions molt fortes i esclat d'emocions, o no, sigui com sigui, cadascú ho viu a la seva manera, el que més importa són els resultats a mig-llarg plaç i fer-los durar en el temps.

3.En un sol curs seràs capaç de realitzar Reiki a tu mateix i als demés, només necessitaràs pràctica i 21 dies de neteja a nivell personal.

4.Amb el Reiki no es pot fer mal i tampoc es pot fer malament, simplement serà menys eficaç, per a una màxima eficàcia s'ha de practicar sovint i integrar a la vida cotidiana els 5 principis.

Dates i tarifes:

Febrer

Diumenge dia 4, Primer nivell

Diumenge dia 21,Primer nivell

Tarifes:

Primer curs: 100€ inclou: entre 7-10hores lectives segons número d'alumnes, Dossier a color, apats del dia (esmorzar, dinar, berenar)

Segon curs: 120€ inclou: entre 7-10hores lectives segons número d'alumnes, Dossier a color, apats del dia (esmorzar, dinar, berenar)

Tercer curs: 150€ inclou: entre 7-10hores lectives segons número d'alumnes, Dossier a color, apats del dia (esmorzar, dinar, berenar)

Maestría: 400€ inclou: tres dies d'iniciació,Tots els coneixements sobre Reiki de l'escola i de com iniciar als alumnes, apats (3 dies), acompanyament en iniciació al primer i segon nivell.

Per inscriure't envia un mail amb les teves dades o truca al

 

652152330.

Reiki és per tots i de tots.