Massatge Tradicional Tailandès

El tresor del Sud Est Asiàtic

A l'escola Drac Roig t'oferim cursos regulars de MTT basats en les ensenyances de David Vilches i Oi Khongsaenkham, a través de 60 hores lectives per nivell t'aniràs introduïnt en els secrets de la medicina Tailandesa , que amb la pràctica podràs usar per a sanar als teus clients , amics, familiars.. En el primer nivell aprendràs una sèrie bàsica de 100 moviments per amassar i tractar tot el cos amb profunditat en un massatge d'una durada aproximada de 1h45'.

Un cop apreses les posicions i els pilars bàsics del massatge Thai, podràs adentrar-te al segon nivell on t'esperen moviments més tècnics amb gran cantitat d'estiraments i desbloquejos articulars, també rebràs el primer coneixement de les linies Sen, els canals per on circula l'energía. Realitzat aquest curs ja s'et pot reconèixer com a massatgista professional novell.

En el 3r curs aprendràs a tractar específicament les dolencies més comuns a occident amb tècniques de medicina Thai, també et formarem en l'ús del Tok-Sen, una eina usada en el nord de tailàndia concretament a la regió de Lanna. Aquest curs requereix tota l'atenció i un bon estudi de les matèries anteriors, també farem servir herbes i bosses herbals així com cremes naturals de recepta tailandesa.

Com a cursos adicionals pots trobar curs complet de Tok-Sen, massatge abdominal Thai ,reflexologia Thai i com usar el massatge thai en una sessió de massatge convencional.

Dates i preus:

La durada dels cursos son de 12 setmanes en horari no intensiu. Cursos intensius segons demanda.

1r curs: 400€, consta de : 60h lectives, dossier a color, videos de classe.

2n curs: 400€ consta de : 60h lectives, dossier a color, videos de classe.

3r curs: 500€ consta de: 60h lectives, dossier a color, Tok-Sen , compresa herbal i crema Thai.

Reflexologia Thai: 300€ consta de : 40h lectives, dossier a color, pal de pressions. Necessàri 1rcurs.

Tok-Sen: 200€ consta de : 20h lectives, dossier a color. Necessàri 3r curs.

L'ús del massatge thai en un massatge convencional: 200€ inclou: dossier a color. Necessàri 1r curs.