Teràpies naturals

Tots els tractaments són duts a terme per a professionals titulats

Massatge amb olis

Treball amb olis essencials per a diversos propósits ( descontracturant, relaxant...) , mescla aromes y propietats dels olis naturals amb tècniques manuals mixtes per a un óptim resultat.

Massatge esportiu

Massatge especial per a esportistes, la missió principal és relaxar els teixits i preparar-los per l'esport.

Massatge abdominal xinès ( Chi Nei Tsang)

Teràpia manual dedicada a l'optimització del funcionament dels órgans interns, una vegada millorem la funció dels órgans el cos respon de diverses maneres: millor funció digestiva i excretora, empoderament emocional i buidatge de càrregues emocionals, potencia l'activitat sexual, millora de la circulació de líquids, possible pérdua de volum general, augment de les defenses etc.

Massatge tailandès *

L'especialitat del centre, après directament a Tailàndia durant diverses estades. Pressions , estiraments i desbloquejos articulars són les bases d'aquest massatge, es treballa a terra sobre un futó i amb roba cómode. Trobaràs més informació dins la mateixa web. Punxa aquí

Reiki

Disciplina energètica dediacada a l'armonització del cos físic i sutil, alinea i posa en correcte funcionament els 7 centres energètics del cos per a que la ment descansi i cos es recuperi. Molt recomanable en casos de desgast mental i emocional, també per lesions osses i de caràcter intern. Més informació Aquí.

Tarifes:

30 minuts: 20€

60 minuts: 40€

90 minuts: 50€

+ de 90 minuts: A consultar

L'horari de teràpies és de hores convingudes. 652 152 330.