Estil Drac Roig:
Un sistema d'arts marcials propi

33479960_385153051984965_3734201642686349312_n(1).jpg

Creat a partir de l'experiència i la necessitat personal de Xavier Munné de trobar un mètode de defensa i treball energètic que s'adaqüi a les necessitats pròpies.

Estil Drac Roig no és un art marcial nou, sinó una fusió de varis.

És l'expressió personal d'anys de pràctica en diferents arts marcials en l'intent d'arribar a cobrir les diferents distàncies que existeixen entre un oponent i un altre. Com a mètode de defensa no valora l'esportivitat sinó la eficiència , com a art marcial ,  valora els tres estats: cos , ment , esperit. La pràctica física és intensa, tant important com el treball tècnic o de respiració.

Aprendràs moviments de diferents sistemes de combat, a saber: Taekwondo, Hapkido, Kungfu i close combat.

També mètodes de respiració i per a la salut: Chikung i Tai Chi.

Horaris

Chi kung: l'art de la llarga vida

En chinès <Chi> significa energia, <Kung> fa referència a un treball que es dur a terme durant llarg temps , de manera que chi kung és l'art de treballar l'energia, es refereix en particular a l'art de cultivar l'energía vital per mantenir la salut i obtenir força interior, claretat mental i realització espiritual.

Chi kung o Qi gong són una serie de moviments guiats per la respiració que ens ajudaràn a tonificar i enfortir el cos des de l'interior, concretament órgans i meridians, millorant el nostre estat de salut considerablement i en poc temps.

#chikung al passeig marítim de #canetdemar , tornem amb classes regulars al setembre, Agos