May 19, 2018

9:00 a 19:00

Formació en Reiki nivell 1

Reiki, la disciplina d'imposició de mans mundialment coneguda i reconeguda pels seus beneficis, tant per els practicants com per qui el rep arriba a Canet de la mà de Xavier Munné 2nª generació de mestres Reiki i director del centre. Trobaràs a Drac Roig l'eina per arribar a la salut i la claretat mental, abandonar l'angoixa i el dolor psíquic i físic. Reiki s'ha obert un camí en el món de la medicina alternativa ràpidament per varis motius, és fàcil, és relaxant, no fa falta coneixements previs de medicina, és eficaç i és per tothom!

Aprendràs a equilibrar el teu propi cos energètic i el de les demés persones ja amb el primer nivell a través de l'harmonització del chakres ( centres energètics que alimenten i retroalimenten dels orgàns físics) poden practicar nens i adults amb increíbles resultats quasi inmediats, només necessites hores de pràctica!

A l'escola Drac Roig cuidem de que els métodes siguin no només tradicionals sino efectius, per això ens fa especial il·lusió poder contar amb tu per aquest curs i que cada vegada més persones es puguin curar o si més no tractar a casa seva.

"El Reiki està en tots i es per tots"

Preu: 100€, inclou dossier a color i apats (esmorzar, dinar, berenar).

Per reservar plaça envia un email amb les teves dades o truca al 652152330, possa't en contacte per qualsevol consulta, gràcies.

May 25, 2018

entre setmana de dimarts a divendres de 9:00 a 13:00 caps de setmana de 9:00 a 18:00

Formació en massatge tradicional tailandès

Drac Roig et porta l'autèntic massatge tradicional de Tailàndia, après a la ciutat Chiang Mai de la Dra.Oi Khonsakrhan a l'escola Nuad Boran.

Aprendràs la serie tradicional sencilla de 100 moviments que inclou: pressions, estiraments i desbloqueig articular. Al ser el primer nivell no calen coneixements previs de massatge i/o medicina. El curs es divideix en un bloc teoric sencill i un bloc pràctic ampli, per superar el curs necessitaràs asistir a les 60hores de classe i superar l'examen teoric i pràctic.

El preu del curs és de 400€, inclou dossier amb fotografies a color i diploma.

s'abonarà el total del curs el primer dia.

Si volguessis fer-lo intensiu consulta les possibilitats al centre.

Per inscripcions o més informació truca al telèfon 652152330 o ecriu al email escoladracroig@gmail.com.

Gràcies, atentament

Xavier Munné, director de Escola Drac Roig

Please reload