ying yang.jpg

Espai salut

Aquí trobaràs les nostres especialitats en teràpies naturals, un espai per posar a punt el cos i la ment.

thai_herbal_balls_p.gif
image.png

Les nostres especialitats:

Massatge tailandès: Massatge de pressions , estiraments i desbloqueig articular. Una experiència completa per a tots els sentits, es realitza vestit i a terra sobre una superfície tova. Milers d'anys de perfeccionament sobre el coneixement de l'estructura corporal i enèrgetica han portat a la medicina tailandesa a ser altament valorada tant aal orient com a l'occident, après directament a Chiang Mai ( Tailàndia ) durant llargues estades.

Duració: 90 min o 120 min

Massatge abdominal xinès ( Chi Nei Tsang ) : Sense deixar l'orient , ens trobem amb una joia incomparable a l'hora de treballar sobre els òrgans i l'energía interna. El coneixement del Chi Nei Tsang permet al terapeuta relaxar i equilibrar el funcionament de l'organisme a través de l'abdomen. És un massatge amb presions fortes i suaus on la relaxació del client és el propósit fundamental. També ajuda a les funcions metabóliques i a la gestió dels residus.

Duració: 60 min o 90 min

Massatge amb bosses herbals ( Pinda )

Fetes a mà per nosaltres mateixos, seguint la tradició de Lanna ( Tailàndia) les nostres bosses herbals contenen mescles d'herbès del territori peninsular ja siguin per a la relaxació , tractament del dolor o de la inflamació. Es realitza un massatge de pressions intenses i punts energètics seguit del tractament amb les bosses i cremes tradicionals tailandeses d'efecte calor / fred  per a una experiència sensorial completa.

Duració: 60 min

Reiki: Mètode d'imposició de mans japonès per a l'equilibri de l'enèrgia i la pau mental. Reiki és una teràpia per el cos i l'esperit, es recorren els centres energètics ( Chakra ) principals amb les mans per a que resonin amb armonía i la persona es pugui desprendre del que no necessita. Reiki és un exercici d'auto-curació amb acompanyament.

Duració: 60 min

Reflexologia Tai:  Mitjançant els coneixements tradicionals de Lanna ( Tailàndia ) , es realitzen fregues , pressions i estiraments als peus i cames per a una correcta circulació i el més important , l'activació dels òrgans i demés parts del cos a través dels peus.

Duració: 60 min

Massatge Tok-Sen:

Teràpia personalitzada:

Sessions on tractarem específicament allò que necessitis, farem servir les tècniques abans citades per a aliviar i ajudar-te a desfer-te d'allò que vulguis. Com a tractament, necessitaà d'un seguiment i probablement diverses sessions.

Duració: de 60 a 120 min

Tarifes:

60 minuts : 45€

90 minuts : 60€

120 minuts: 90€

Professional: Xavier Munné Albuixech

15 anys d'experiència al teu servei

powerpoint-background-bamboo-9891.jpeg

Cursos

Aprèn a cuidar

També fem classes regulars !        Horaris

Iniciació

Cursos curts de 4 - 8 hores per a un primer acostament a l'art de la teràpia natural

Semi - professional

Cursos de 20 - 40 hores per a persones que volen integrar coneixements nous

Professional

Cursos de +40 hores dedicat a professionals i futurs professionals.

Cursos:

· Massatge tailandès tradicional 1
· Massatge tailandès tradicional 2
· Massatge tailandès tradicional 3
· Massatge tailandès tradicional 4
· Massatge tailandès tradicional amb eines
· Reflexologia tailandesa

· Massatge abdominal Chi Nei Tsang

· Reiki 1
· Reiki 2
· Reiki 3
· Reiki maestría

Iniciació

semi-pro

Professional